Доставка и плащане

Скъпи клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на уеб магазин „Биосвят“.

1. Общи условия
Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин „Биосвят“ (онлайн магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от biosviat.com .С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на biosviat.com , Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване. 
„Биосвят“ е регистрирана търговска марка на фирма „Биосвят” ЕООД.
„Биосвят” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:
София 1138, бул. Самоковско шосе № 2Л, ТЦ Боила, Горубляне
ЕИК:  202232914;  ДДС: BG202232914


2. За поверителноста на вашите данни
„Биосвят“ ЕООД обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че „Биосвят“ ЕООД има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уеб сайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни: 
- име и фамилия
- e-mail
- телефон за връзка
- адрес за досавка
- пощенски код
- данни за фактура /по желание на клиента/
В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.
Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на „Биосвят“ ЕООД. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на Биосвят заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчката
 Безплатна доставка за София при поръчка над 70лв. За поръчки в други градове и села цената за безплатна доставка е 240лв. Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на „Биосвят“ ЕООД е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

4. Цените
Всички цени са в лева с включенo ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от следната страница: https://www.speedy.bg/calculate/ или да получите информациа за нея в процеса на поръчка. Цената се определя спрямо калкулатора на спиди.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката
Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 
1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.
2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка -  имена, адрес, телефон, пощенски код.
При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на Биосвят (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас. 

6. Плащане
1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера/офиса, който Ви доставя.
2. Плащане с кредитна/дебитна карта.

7. Доставка и получаване на продуктите
1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
2. Доставка до офис на Спиди

8. Отказ от поръчка и връщане
Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 7 дни от датата на закупуването при следните условия: 
           - Продуктите да са в оригиналната си опаковка
           - Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
           - Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)
           - Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка
Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.
Адрес за връщане на продуктите:
„Биосвят“ ЕООД
София, 1138
бул. „Самоковско шосе“ №2Л, ТЦ „Боила“, етаж 3, склад 37

9. Рекламации и въпроси към нас
Моля, свържете се с нас на телефон +359 876 015 003, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от „Биосвят“.

10. Съдържание и авторски права
Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки